dimarts, 5 de desembre del 2006

1º Missió: Congrés JNC.


Joves?


Avui al vespre em rebut d’una de les nostres agents del Camp de Tarragona el material que la JNC (Joventut Nacionalista de Catalunya) va entregar als assistents del seu Congrés Nacional. La infiltrada de l’AIE va passar els 3 dies que va durar el Congrés Nacional de la JNC sota la identitat de Ariadna Verdeny, militant de la JNC del Pallars Jussà. La infiltrada, però, no va poder dormir en el mateix hotel on es va celebrar el Congrés degut al seu elevat preu només a l’abast dels joves convergents: 120€ per cap.

Tot i això, la nostra agent va poder constatar als passadissos de l’hotel Ciutat de Tarragona el malestar entre els joves de CDC per la formació del nou Govern d’Entesa Nacional de Progrés. Els motius del malestar, lluny dels arguments que dona David Madí, són que molts d’aquets joves convergents s’han quedat sense càrrec, per segona legislatura consecutiva, tot sigui dit de pas.


Frases com “Aquets d’Esquerra ens han tornat a fotré el sou de 4 anys, “Les JERC amb la Secretaria General de Joventut i nosaltres a dues veles” o “Els maleïts jerkis amb dues diputades a Madrid i nosaltres tragant Duran i Lleida” van escoltar-se de boca de destacats militants territorials de les antigues Federacions de la JNC antigues perquè a partir d’ara la JNC ja no s’organitzarà en Federacions, excepte a Barcelona, fet que a provocat certes critiques.


Sens dubte, l’alta mitjana d’edat de la militància de JNC (29-30 anys), l’enfrontament ja típic per les quotes de poder amb els Joves d’Unió i l’escassetat de recursos econòmics al compte corrent de la branca juvenil de CDC van provocar una tensió a l’ambient que va traduir-se en una baixa participació de la militància de la JNC. Molts militants de la JNC van preferir passar el cap de setmana a els Alps suissos.


Al llarg d’aquesta setmana l’Agència Independentista d’Espionatge us mostrarà les intimitats d’aquest Congrés Nacional de la JNC per tal de desemmascarar-los. Des d’aquí volem felicitar a la nostra agent tarragonina per duu amb tant d'èxit la primera operació de l’AIE. Tenim molt informació i tota sortirà a la llum.



Comitè de Comunicació de l'AIE. Espai Espia.

1 comentari:

Marc ha dit...

120 euros per cap, 2 nits, 2 esmorzars, 2 dinars i un sopar. Si això es car... material de les ponències inclòs (carpeta i documentació diversa)
Aquests espies no deuen sortir gaire de casa...
Quines tonteries que es diuen per aquí!!